Dance Improvisation workshop – Heartdance, Enschede 9.3

For English text see below

Dans Improvisatie -Laat je lichaam praten:

In deze workshop krijgen we een klein voorproefje van de uitgebreide wereld van de Dansimprovisatie. In de les zullen we leren om met elkaar te praten zonder woorden, dus alleen met beweging. We voeren een kleine discussie, we zullen leren om ergens mee in te stemmen, of juist om het er mee oneens te zijn. We leren om naar de dans te kijken als een manier van communicatie en werkelijk naar elkaar te luisteren.

For information on how to get there, and details about the party after the workshop –CLICK HERE 

Dance Improvisation – Let your body talk:

In this workshop we will have a small taste from the vast world of Dance Improvisation. In the class We will learn to talk to each other without words, but only with movement. We will learn to agree, to disagree and to find new ways of looking at dance as a way of communication and true listening to each other.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.