Contact workshop – Alkmaar swingparty – 10.12

The Alpha & Omega of Contact Improvisation

For English text see below

In deze workshop verkennen we de vloer en de basis bewegingen waar de Contact Improvisatie uit ontstaan is. In verschillende partonen en met verschillende delen van het lichaam leren we met deze grondbeginselen te spelen. Langs de C-I “regels” proberen we deze bewegingen en technieken te integreren in ons lichaam en in zijn bewegingstaal om zo een ware Contact Improvisatie te laten ontstaan.

Deze les biedt beginners de kans hun eerste stappen en ontdekkingen te doen in de wereld van de Contact Improvisatie en geeft ook de dansers mét C-I ervaring voldoende ruimte te experimenten en nieuwe wegen te ontdekken in deze kunstvorm.

Naast de lichamelijke expressie zal de voertaal Engels zijn.

After the workshop there will be a party – for more information about time and place – Click Here

The Alpha & Omega of Contact Improvisation

In this workshop we will explore the ground and basic moves which contact improvisation is growing from. We will learn to use them in different ways, in different patterns and with different parts of the body. Out of the basic “rules” we will then try merge those moves and contact technique into our own body and movement language, and create a contact improvisation dance.

This workshop is a great class for beginners who want to take a peak and taste the feeling of contact improvisation, and also a great class for people with CI experience who wish to further explore and find new things on this art.

The workshop will be taught in English.

After the workshop there will be a party – for more information about time and place – Click Here

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.