Dance Improvisation workshop – Buddhadance Haarlem 5.11

English text below

Dans Improvisatie -Laat je lichaam praten:

In deze workshop krijgen we een klein voorproefje van de uitgebreide wereld van de Dansimprovisatie. In de les zullen we leren om met elkaar te praten zonder woorden, dus alleen met beweging. We voeren een kleine discussie, we zullen leren om ergens mee in te stemmen, of juist om het er mee oneens te zijn. We leren om naar de dans te kijken als een manier van communicatie en werkelijk naar elkaar te luisteren.

For information on how to get there, and details about the party after the workshop – CLICK HERE

Dance Improvisation – Let your body talk:

In this workshop we will allow ourselves to explore the communication between each other through dance and movement. to have a better understanding of body language, and dance Improvisation. To talk and more importantly to listen through your very core.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.